Tietoa yhdistyksestä

Lapin senioriopettajat ry toimii 15 Lapin kunnan alueella, kotipaikka on Rovaniemellä.
Muutamissa kunnissa, kuten Kemjärvellä, Sodankylässä ja Utsjoella toimii kerho. Useimmat kerhot kokoontuvat noin kerran kuukaudessa, esim. lounaan, esitelmän tai keskustelun merkeissä.
Jäsenmaksuja ei peritä. Kerhoissa kokoonkutsuja on useinmiten ainoa "toimihenkilö".
Tiedottaminen tapahtuu kotisivuilla: www.lapinsenioriopettajat.osj.fi , Lapin Kansan lauantain seurapalstalla ja sähköpostilla, jos on toimittanut sähköpostiosoitteensa sihteerille. Kerhot tiedottavat toiminnastaan sähköpostilla ja paikallislehdissä

    Toimintasuunnitelma vuodelle 2020

          Yleinen osa

Yhdistys toimii jäsentensä välisenä yhdyssiteenä, järjestää yhteisiä tapaamisia ja edistää jäsentensä yhteistä virkistys- ja harrastustoimintaa. Yhdistyksen toiminta-alueella on paikallista kerhotoimintaa Kemijärvellä, Sodankylässä ja Utsjoella.

Hallinto

Yhdistyksen asioita hoitaa hallitus, johon kuuluvat puheenjohtaja ja kahdeksan varsinaista sekä neljä varajäsentä. Varajäsenet ovat mukana hallituksen kokouksissa. Hallitus kokoontuu tarvittaessa ja pitää lisäksi kiireellisissä asioissa sähköpostikokouksia. Hallitus valitsee tarvittavat toimihenkilöt ja työryhmien jäsenet.

Varsinainen toiminta

Jäsenistön ikäjakauma yritetään ottaa huomioon ohjelmaa suunniteltaessa, jotta vastikään eläkkeelle jääneet ja jo pitempään mukana olleet  löytävät itselleen  sopivaa ohjelmaa.  Periaatteena on ” Yhdessä on mukavaa”. Yhdistyksen     toiminnassa painotetaan edelleen jäsenten henkistä ja fyysistä hyvinvointia.

          OSJ:n vuoden 2020 projektien teemaksi on nimetty ”Digitaitoja senioreille”.

          Järjestämme kuukausittain jäsentilaisuuksia esim. teatteri-, konsertti-, taidemuseo-,

yritys- ja laitosvierailuja sekä kahvi- ja lounastapaamisia luentojen kera.  Retket eri puolille Lappia, sekä hyvinvointiin ja jaksamiseen  liittyvät tapahtumat  kuuluvat edelleenkin ohjelmaan. Joululounas nautitaan perinteisesti yhdessä joulukuun

alussa. Keskustelukerho maahanmuuttajaopiskelijoiden kanssa jatkuu.
Jatketaan ja uudistetaan liikuntakerhotoimintaa.

Syksyllä 18.-19.9. pidetään alueelliset senioriopettajapäivät Torniossa. Jäsenille   tiedotetaan asiasta tarkemmin kevään kuluessa.    

          Yhdistyksen kotisivuilla on toimintakalenteri, jossa ovat tarkemmat tiedot kuukausitapahtumista.

           Edustus

Yhdistys lähettää viralliset edustajat OSJ:n vuosikokoukseen, joka pidetään Helsingissä 29.4.2020. OSJ:n järjestämille virkistyspäiville Pajulahteen 9.-10.9.2020 yhdistys voi lähettää kaksi edustajaa.

          Tiedotus

Yhdistyksellä on omat kotisivut osoitteessa www.lapinsenioriopettajat.osj.fi. Sieltä löytyvät tapahtumakalenteri, jäsentiedotteet ja hallituksen jäsenten yhteystiedot . Yhdistyksen jäsentapahtumista tiedotetaan Lapin Kansan seurapalstalla lauantaisin ja sähköpostiosoitteensa ilmoittaneille henkilökohtaisesti.

Talous

Yhdistyksen toiminnan rahoitus perustuu OSJ:n toiminta-avustukseen.

Lapin senioriopettajat ry:n hallitus

Tapahtumia ja retkiä.

Heli ja Tarmo nokipannukahvin keitossa. Tarmolla oli lyömätön resepti keittohommiin.  Kerran kaatuu ja kahdesti kiehuu, niin valmista on. Vikaköngäs 2.6.2015.
 

Vikakönkäällä 2.6.2015 oli kova tuuli, retkieväiden syöntiin oli hakeututtava kodan suojaan.

Hannu paistaa "räiskäleitä" ja Sirkku on apuna.

Liity jäseneksi

Jäseneksi voi liittyä jokainen eläkkeellä oleva opetusalalla toiminut henkilö. Jokainen jäsen kuuluu johonkin OSJ: n paikallisyhdistykseen ja paikallisyhdistyksen kautta valtakunnalliseen järjestöön.

Liity tästä »

Tutustu tästä
jäsenetuihimme »


Liity jäseneksi

Jäseneksi voi liittyä jokainen eläkkeellä oleva opetusalalla toiminut henkilö. Jokainen jäsen kuuluu johonkin OSJ: n paikallisyhdistykseen ja paikallisyhdistyksen kautta valtakunnalliseen järjestöön.

Liity tästä »

Tutustu tästä
jäsenetuihimme »


 

 

 

Opetusalan Seniorijärjestö OSJ ry,
Undervisningssektorns Seniororganisation rf

Rautatieläisenkatu 6, 00520 Helsinki
020 748 9678 / 020 748 9736
toimisto(a)osj.fi

www.osj.fi

Toimisto on avoinna arkisin klo 9–15.

Toimiston numeroihin soitettaessa puheluiden hinnat ovat seuraavat:
soitettaessa kiinteän puhelin-verkon liittymästä 8,35 snt/puhelu + 6,55 snt/min
soitettaessa matka-viestinverkon liittymästä 8,35 snt/puhelu + 18,05 snt/min.